تعاونی

معرفی شرکت های تعاونی و انواع آن

می دانید که مهمترین مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت تعاونی کدامند؟ شما هم به دنبال بررسی اصلی ترین گام های مربوط به ثبت شرکت های تعاونی هستید؟

در روزهای اخیر بسیاری از افراد به دنبال ثبت شرکت تعاونی هستند تا از این طریق بتوانند کسب و کار خود را راه اندازی نمایند. شرکت های تعاونی جایگاه بسیار ویژه ای را در توسعه ملی کشور دارند. همچنین نیازهای اساسی یک کشور را شرکت های تعاونی رفع می کنند. توجه داشته باشید که شرکت های تعاونی از تنوع بالایی برخوردار هستند. انواع شرکت های تعاونی بر اساس نوع فعالیت عبارتند از: کشاورزی – دامداری – دامپروری – پرورش ماهی – شیلات صنعت – معدن و شرکت های توزیع کالا.

توصیه می شود که قبل از ثبت شرکت تعاونی اطلاعات کاملی را در خصوص مراحل ثبت به دست آورید. از سوی دیگر مراحل ثبت شرکت های تعاونی کمی زمانبر بوده و متقاضیان بایستی صبوری کنند. همچنین می توانید در این مسیر با افراد خبره و کاربلد نیز مشورت نمایید و با آگاهی بیشتری شرکت تعاونی خود را ثبت کنید. در ادامه مقاله سعی داریم تا در مورد مدارک مورد نیاز ثبت شرکت های تعاونی بیشتر صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

شرایط ثبت شرکت تعاونی

همانطور که در قسمت قبلی نیز به این موضوع اشاره شد امروز بسیاری از افراد به دنبال ثبت شرکت تعاونی هستند. توجه داشته باشید که ارگان های دولتی نیز از شرکت های تعاونی حمایت می کنند تا بتوانند تولید ملی کشور را به اوج خود برسانند. برای ثبت شرکت های تعاونی بایستی یکسری از مهمترین و ضروری ترین شرایط را داشته باشید. مهمترین شرایط مربوط به ثبت شرکت تعاونی عبارتند از: تابعیت ایرانی – عدم ممنوعیت قانونی – عدم سابقه اختلاس – درخواست کتبی برای عضویت – عدم عضویت در تعاونی مشابه.

شما می توانید قبل از ثبت شرکت تعاونی مدنظر خود با همکاران ما از وب سایت پیش روی تان در ارتباط باشید. چرا که از این طریق می توانید راهنمایی های ارزنده ای را به دست آورید. مشاوران ما تجربه و تخصص بالایی را در زمینه ارائه خدمات ثبت شرکت های تعاونی دارند.

گام های مربوط به ثبت شرکت های تعاونی

جهت ثبت شرکت تعاونی بایستی یکسری از مراحل را سپری کنید تا بتوانید شرکت مدنظرتان را با خیال آسوده ثبت نمایید. مهمترین مراحل و گام های مربوط به ثبت شرکت های تعاونی عبارتند از:

– تکمیل کردن مدارک مورد نیاز: اولین مرحله ی مربوط به ثبت شرکت تعاونی را تکمیل کردن مدارک ثبت نام شکل داده است. در این مرحله بایستی تمام مدارک و اسناد مورد نیاز را تهیه کرده و تحویل وزارت مربوطه دهید. همچنین بایستی اساسنامه شرکت را به بهترین شکل ممکن طراحی و تنظیم کنید.

– انتخاب نام و اسم مناسب برای شرکت: در این مرحله می توانید ۵ نام مختلف برای شرکت خود پیشنهاد دهید که هر اسم نیز بایستی سه سیلابی باشد.

– تنظیم کردن مدارک مورد نیاز: تمام اسناد و مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت تعاونی بایستی تنظیم شود. این مدارک شامل تقاضانامه، شرکت نامه، اساسنامه و غیره هستند.

– افتتاح حساب در بانک: متقاضی ثبت شرکت تعاونی بایستی در بانک توسعه تعاونی حساب افتتاح نماید.

– ارسال کردن مدارک به اداره ثبت شرکت: در این مرحله می توانید تمام مدارک مورد نیاز را به اداره ثبت شرکت ارسال نموده و منتظر تاییدیه اداره باشید.

– درج آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار: در آخرین مرحله از ثبت شرکت های تعاونی می توانید ثبت مدنظرتان را در روزنامه های کثیرالانتشار به ثبت برسانید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت تعاونی

شما می توانید جهت اخذ مشاوره و راهنمایی های بیشتر در خصوص ثبت شرکت تعاونی با ما در ارتباط باشید. همچنین جهت ثبت شرکت های تعاونی بایستی یکسری از مهمترین مدارک را نیز تهیه و آماده کنید. مهمترین مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت های تعاونی عبارتند از: اساسنامه شرکت تعاونی – تقاضانامه برای ثبت شرکت های تعاونی – ارائه دعوت نامه از سوی مجمع اعضای موسس – مدارک شناسایی اعضای شرکت از جمله نام، آدرس محل زندگی، درصد سهام، میزان سرمایه، موضوع فعالیت و غیره – عنوان های شغلی مربوط به هر یک از اعضا – مشخصات فردی هر یک از اعضای هیئت موسس – کارت پایان خدمت – گواهی عدم سوء پیشینه – اسامی مدیران و بازرسین – گواهی بانک – گواهی قیمت گذاری شرکت – مجوز های لازم – تقویم زمان بندی.

یکی از مهمترین موضوعاتی که در خصوص ثبت شرکت تعاونی وجود دارد، هزینه های مربوط به ثبت شرکت تعاونی می باشد. توجه نمایید که هزینه های ثبت شرکت های تعاونی در کل کشور یکسان بوده و شما بایستی مبلغی را به حساب ادارات دولتی واریز کنید. هزینه پست مدارک و درج آگهی در روزنامه جزو اصلی ترین هزینه های مربوط به ثبت شرکت های تعاونی هستند. شما در صورتی می توانید شرکت مدنظرتان را به ثبت برسانید که فعالیت تان ذی نفع وزارت تعاون و کار باشد.

نکات مورد توجه در حین ثبت شرکت تعاونی

اکنون که تصمیم دارید تا در روزهای آتی اقدام به ثبت شرکت تعاونی نمایید بهتر است که به برخی از حساس ترین و مهمترین نکات توجه لازم را داشته باشید. مهمترین نکات مورد توجه در حین ثبت شرکت های تعاونی عبارتند از:

– میزان سرمایه گذاری و تعداد شرکا در حین ثبت شرکت تعاونی می تواند نامحدود  باشد. همچنین در نظر داشته باشید که تنها اشخاص حقیقی می توانند عضو شرکت های تعاونی باشند. از سوی دیگر شرکت های تعاونی تنها در حوزه تولید و توزیع می توانند فعالیت داشته باشند و مجاز به انجام فعالیت های دیگر نیستند.

– توجه داشته باشید که شرکت های تعاونی معاف از پرداخت مالیات بردرآمد و حق الثبت هستند. بنابراین شما می توانید با هزینه های بسیار کمتری اقدام به ثبت شرکت تعاونی نمایید. فراموش نکنید که حداقل سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت های تعاونی در حدود صد میلیون ریال می باشد.

– جالب است بدانید که رای و نظر اعضای شرکت در حین اخذ تصمیمات نهایی مهم بوده و از ارزش یکسانی برخوردار است. هر چند سرمایه اعضای شرکت با یکدیگر یکسان نباشد. از سوی دیگر توجه داشته باشید که برای ثبت شرکت های تعاونی بایستی سه هفته منتظر باشید و شرکت خود را در روزنامه های رسمی کشور نیز به ثبت برسانید.

فهرست